Blog

Η διαβούλευση συνεχίζεται

Οι προτάσεις και οι απόψεις των δημοτών καταγράφονται. Kostas Koukodimos BKostas Koukodimos A FullΕκκίνηση
Η Εκκίνηση συνεχίζει την επικοινωνία της σήμερα με τους δημότες με ακόμη δυο προτάσεις που αφορούν την περιοχή του Σ.Σταθμού Κατερίνης. Στείλε τη γνώση σου εδώ: https://koukodimos.gr/protaseis/
• Εργοστάσιο εμποτισμού του ΟΣΕ. Άμεσα θα προκηρύξουμε διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό ιδεών με στόχο την συγκρότηση πρότασης για την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου. Ολιστική αξιοποίησή με τη δημιουργία ενός μουσείου Βιομηχανικής Ιστορίας, τη δημιουργία ενός χώρου Πολιτισμού, Εκθέσεων, χώρου αναψυχής με διατήρηση όλων των μουσειακών στοιχείων του παλιού εργοστασίου. Ανάπτυξη του ανατολικού τομέα της περιοχής με ένα έργο τεράστιας κοινωνικής, αρχιτεκτονικής και ιστορικής υπεραξίας. Θα αποτελέσει ένα τεράστιο πολιτιστικό σημείο αναφοράς της πόλης μας, με ποδηλατόδρομο, με δίκτυο πεζοδρόμων, με skate park, με χώρο για street art καλλιτέχνες. Μια μικρή τεχνόπολη του δήμου Κατερίνης.
•Δημόσιος αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ολιστική παρέμβαση στην υπόγεια διάβαση της Λ. Ιασωνίδη καθώς και στους γύρω χώρους, από το νέο Γυμναστήριο έως και το κτίριο του ΟΣΕ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης, που αποτελεί τον βασικό οδικό άξονα ο οποίος οδηγεί στην Παραλία και στην Ολυμπιακή Ακτή. Υποδομή για πρόσβαση.

You might be interested in …