Δημοσιεύσεις

6 enkle fakta om CVS gjelder online apotekstekniker forklart

6 enkle fakta om CVS gjelder online apotekstekniker forklart

Takket være disse teknologiene kan alle behandlingsspesialister bruke IKT for utveksling av rikelig informasjon for behandling, diagnose og også unngåelse av sykdom samt sår, utforskning og vurdering og for å fortsette med retning av medisinske behandlingsleverandører med det formål å styrke styrking Enkeltpersoners helse og velvære og deres nettverk.

Relative eller venner (fra forskjellige områder) kan delta i disse diskusjonene og forstå ekspert tips for å øke helseferdighetene til hele familiemedlemmene. Det foreslåtte unike problemet akkumuleres en av de mest aktuelle innsiktene i grunnleggende og også vitenskapelig forskningsstudie om dette emnet, og åpner splitter nye synspunkter i retning av moderne teknikker i individualiserte og nøyaktighetsmedisiner hovedsakelig til fordel for mennesker som for enhver type av årsaker kan ha problemer med å få tilgang til klinisk assistanse av førsteklasses kvalitet.

Dr. Francesco Amenta, DR. Gopi Battineni, besøkende redaktører manuskripter skal sendes inn online på ved å registrere seg og besøke dette nettstedet. Så snart du er registrert, klikker du på denne lenken for å gå til innsendingsskjemaet. Manuskripter kan sendes https://youpic.com/ShaneHo/?mode=bio inn til forfallsdato. Alle innleveringer som passerer forhåndssjekk er fagfellevurdert. Aksepterte artikler vil bli publisert kontinuerlig i tidsskriftet (så raskt som godkjent) og vil også helt sikkert bli oppført på nettstedet for unike problem.

For tiltenkte artikler kan en tittel og kort abstrakt (angående 100 ord) sendes ut til den redaksjonelle arbeidsplassen for kunngjøring på dette nettstedet. Sendte manuskripter burde faktisk ikke ha blitt utgitt tidligere, verken være under vurdering for magasin andre steder (annet enn seminarprosedyrer) dokumenter). Alle manuskripter er grundig referert gjennom en enkeltblind fagfellevurderingsprosedyre.

Buzz på digitale helseinngrep for å forbedre forebygging i primær …

Journal of Personalized Medicine er en global fagfellevurdert åpen gevinst tilgang til vanlig månedlig tidsskrift utgitt av MDPI. Ta en titt på instruksjonene for Authors -siden før du sender et manuskript. Oppskrivningsbehandlingsavgiften (APC) for magasinet i denne åpne gevinsttilgangen til tidsskriftet er 2000 CHF (sveitsiske franc). Sendte papirer skal være godt formatert og utnytte også god engelsk.

Telepharmacy fyller 20 år i år. 20 år etter at det ble et middel til å bevare i tillegg til å øke tilgjengeligheten av medisinen i hele landet Nord -Dakota, flytter telefarmacypionerer. Telepharmacy har faktisk gått fra et pilotprosjekt til akseptert praksis i 25 stater, ifølge Jessica Adams, Pharm, D, Supervisor of Regulative Affairs for Telepharm, en veldig tidlig Telepharmacy Service -leverandør anskaffet av Cardinal Health i 2016.

Som farmakologer, selskaper, pasienter, betalere og også regulerende myndigheter anerkjenner fordelene som telehelse kan gi medikamentbutikk, vil teknologibaserte løsninger helt sikkert fortsette å utvide. På det enkleste tillater Telepharmacy en farmakolog å føre tilsyn med et eksternt gir nettsted ved hjelp av HIPAA-kompatibel, 2-veis audiovisuell teknologi. Farmakologen overvåker eksternt telefarmasjenesteknikere, verifiserer resepter og råder folk fra vertsapotekets sted.

Blant de siste vekstene er å bruke fjernverifisering for steril IV som intensiverer ved University of North Carolina (UNC). Farmakologer Gå til informasjonen så det potensielle for å balansere arbeid på tvers av mange apotek som benyttet Bd Pyxis IV -forberedelse for å forberede steriliserte IV -alternativer, forklarte Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, Supervisor of Drug Store og også førsteamanuensis i profesjonell utdanning ved UNC Eshelman School of Drug Store i Church Hill, North Carolina.

5-minutters regelen for Delfina Huergo Bensadons innlegg

Pyxis-systemet bruker gravimetrisk-basert moderne teknologi for å vurdere, samt verifisere sammensatte produkter, avklarte Amerine. Systemet tar for seg sammensetningsprosessen, som vanligvis håndteres av en profesjonell og vurderes av en regional farmakolog. Siden farmakologen på stedet brukte bilder produsert av systemet, var det ingen tydelig forskjell mellom å vurdere bilder i følgende rom eller 25 miles unna.

“Da vi gjorde forskningen, hadde staten ingen regler rundt denne typen telefær,” hevdet Amerine, “så vi gjorde rettssaken med fjerntliggende pluss vitnesbyrd om alle intensiverte rene og sterile produkter.”Da Covid-19-pandemien startet,” fikk vi avkall fra [State] Board of Drug Store for å kunne gjøre denne avsidesliggende rene og sterile produktsjekken så lenge helse-nødsituasjonen varer, “hevdet hun.”Den følgende kampanjen vår er å kunne bruke telefarmacy rutinemessig på lang sikt for å gjøre mer arbeidsmengdedeling på tvers av nettsteder.

Å ikke være knyttet til apoteket frigjør deg for å bruke enda mer tid med klienter.”Roger Rose, RPH, Supervisor of Pharmacy Solutions for Wickenburg Neighborhood Healthcare Facility, åpnet den første telefæren i Arizona i 2019. Wickenburg har lenge hatt et satellittsenter i Community of Congress, som ligger omtrent 16 kilometer unna.

Kjøreturen til Wickenburg for å laste resepter er ikke konstant fornuftig for enkeltpersoner. “Vi gjorde leveranser til kongressanlegget to ganger om dagen, men det fungerte heller ikke alltid,” hevdet Rose. “Klienter måtte fortsatt reise hjem etter at senteret deres gikk til, etter det kommer tilbake senere, eller kanskje dagen etter.

You might be interested in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *