Αγίας Λαύρας 16, Κατερίνη 23510 22495

Κατερίνης

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ- ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Γεννήθηκε το 1964 και είναι μόνιμος κάτοικος Κατερίνης. Είναι παντρεμένη με τον Παπαγεωργιάδη Ηλία τραπεζικό και μητέρα δύο παιδιών.

Μάθετε περισσότερα

ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ

ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ  – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γεννήθηκε στην Κατερίνη   το 1978

Μάθετε περισσότερα

ΔΑΪΟΣ
ΑΔΑΜΟΣ

Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ – Οικονομολόγος MSc – Εκπαιδευτής Ενηλίκων. Γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1979. Είναι νυμφευμένος με την Ζγιάλτου Χρυσάνθη (βρεφονηπιοκόμος) και είναι πατέρας δύο παιδιών. Επίσης είναι μέλος του ποντιακού συλλόγου Παναγία Σουμελά και του συλλόγου Ιεροψαλτών Πιερίας. Προσ. Ιστοσελίδα: daios-adamos.gr  

Μάθετε περισσότερα

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ – ΠΟΛΥΧΟΡΟΣ ‘ΕΛΙΑ’ Γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1977. Είναι παντρεμένη με τον Παπαθανασίου Νικόλαο επιχειρηματία, και μητέρα δύο παιδιών.

Μάθετε περισσότερα

ΔΕΛΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ

ΕΜΠΟΡΟΣ Γεννήθηκε το 1969 στην  Κατερίνη . Είναι παντρεμένη με τον Κυπαριζόπουλο Ηλία.

Μάθετε περισσότερα

ΔΗΜΑΣΗΣ
ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ BSc-MSc Γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1963. Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Βαλλούς τελωνιακό υπάλληλο και πατέρας δύο παιδιών.

Μάθετε περισσότερα

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Π.Ν.ε.α. Γεννήθηκε το 1962 και είναι μόνιμος κάτοικος Κατερίνης. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Δαμδούνη εκπαιδευτικό και πατέρας τεσσάρων κοριτσιών. Επίσης είναι μέλος του συλλόγου Θρακικής Εστίας.

Μάθετε περισσότερα

ΚΑΓΚΑΣΙΔΟΥ
ΑΝΝΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ –MSc  in Finance Γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1972. Είναι παντρεμένη με τον Νταούκα Εμμανουήλ επιχειρηματία, και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Μάθετε περισσότερα

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  –  ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ  ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Γεννήθηκε στην Κατερίνη  το 1971 και είναι  παντρεμένος με την Πιτλιάκα Μαρία

Μάθετε περισσότερα

ΚΑΤΑΝΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Μ.Ε. ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ) Γεννήθηκε το 1980. Μόνιμος κάτοικος Κατερίνης είναι παντρεμένος με την Άννα Αργυροπούλου και πατέρας δύο παιδιών.

Μάθετε περισσότερα