Blog

Στα Φωτεινά, τη Μεσαία Μηλιά, τις Καρυές και την Κάτω Μηλιά συνέχισε την περιοδεία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Στα Φωτεινά, τη Μεσαία Μηλιά, τις Καρυές και την Κάτω Μηλιά συνέχισε την περιοδεία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, όπου οι κάτοικοι του επεφύλαξαν ζεστή υποδοχή.
Οι σοβαρές ελλείψεις σε υποδομές ύδρευσης, τα προβλήματα εσωτερικής οδικής σύνδεσης, οι ανεμογεννήτριες στα Πιέρια και μια σειρά σοβαρών ζητημάτων βρέθηκαν στο επίκεντρο των ομιλιών του Κώστα Κουκοδήμου. 
Ο ίδιος επανέλαβε: «Έχουμε δημόσια αναλάβει τη δέσμευση για νομική προστασία και υποστήριξη σε ότι αφορά το θέμα της εγκατάστασης των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη. Από την πρώτη ημέρα που το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα πήρα ξεκάθαρη θέση. Δεν είμαστε εναντίον των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Δεν μπορεί όμως αυτές να γίνονται σε δάση και επιπλέον κανείς δεν μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον αυτού του τόπου χωρίς να ακούσει τους κατοίκους. Απλά και ξεκάθαρα». 
Ο Κώστας Κουκοδήμος επικεντρώθηκε και στο θέμα της ύδρευσης που ταλαιπωρεί τους κατοίκους όλες τις κοινότητες της περιοχής, τονίζοντας πως είναι απαράδεκτο να πίνουν ακόμη και σήμερα νερό από γεώτρηση οι κάτοικοι και τόνισε πως αποτελεί πρώτης προτεραιότητας παρέμβαση για την ΕΚΚΙΝΗΣΗ.

You might be interested in …