Blog

Σε Καλλιθέα, Παραλία και Αρωνά συνέχισε το πρόγραμμα των ομιλιών του ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Σε Καλλιθέα, Παραλία και Αρωνά συνέχισε το πρόγραμμα των ομιλιών του ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος την Πέμπτη. 
Ο κ. Κουκοδήμος στην ομιλία του ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού για την τουριστική ανάταξη της παραλιακής ζώνης του δήμου Κατερίνης Καλλιθέα, Παραλία, Ολυμπιακή Ακτή, τονίζοντας πως αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την ΕΚΚΙΝΗΣΗ ο τουρισμός και γι’αυτό θα προχωρήσει στη σύσταση της αντίστοιχης Αντιδημαρχίας. 
Ο Κώστας Κουκοδήμος τόνισε: «Η μεγάλη οικονομική συνεισφορά του τουρισμού στον τόπο μας δεν αντιμετωπίστηκε με τη σοβαρότητα και τη σημασία που του αξίζει.
Το κεφάλαιο του τουρισμού παραμένει μέχρι και σήμερα μία υπόθεση που αφορά κύρια και σχεδόν αποκλειστικά τους ιδιώτες του κλάδου και λιγότερο ή σχεδόν καθόλου τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και του Κράτους.
Οι αποσπασματικές πρωτοβουλίες που πάρθηκαν κατά καιρούς δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα όπως αποδεικνύουν μία σειρά υπομνημάτων του Τουριστικού Κλάδου προς κάθε αρμόδιο με ουσιαστικές παρατηρήσεις, δίκαια παράπονα και σωστές υποδείξεις.

You might be interested in …