Blog

Η Παιδεία στο επίκεντρο!

Επίσκεψη Κώστα Κουκοδήμου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ν.Πιερίας


Τα θέματα που αφορούν την ψηφιοποίηση του αρχείου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Πιερίας   τις σχολικές υποδομές και τον εξοπλισμό των σχολικών μονάδων  αλλά και θέματα διοικητικής οργάνωσης και λειτουργίας βρέθηκαν στο επίκεντρο μεταξύ άλλων της συζήτησης που είχε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Μαριάνθη Παπαθανασίου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Υπηρεσίας παραβρέθηκαν ο Προϊστάμενος Προσωπικού κ. Βαρσάμογλου Ιωάννης, ο Προϊστάμενος Διοικητικών Θεμάτων κ. Παπαδόπουλος Ιωάννης και ο Προϊστάμενος Οικονομικών κ. Παπαϊωάννου Βαγγέλης. Τον κ. Κουκοδήμο συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί Νίκος Τσιαμπέρας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης και ο Γιώργος Ξαφόπουλος Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κατερίνης.

Με το πέρας της συζήτησης ο κ. Κουκοδήμος τόνισε τη βαρύτητα στην οποία ο ίδιος ως εκπαιδευτικός  αλλά και το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης της «Εκκίνησης» δίνουν στα θέματα παιδείας. «Γνωρίζω τις προσπάθειες, γνωρίζω τα προβλήματα και είμαι βέβαιος πως η στενή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχιστεί», είπε χαρακτηριστικά.  «Εκπαιδευτικοί μετέχουν στο ψηφοδέλτιό μας και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία αλλά και την απόδοση των σχολικών μας μονάδων και θα είναι σύμμαχοί σας» είπε επικεφαλής της «Εκκίνησης».

Τέλος, παρουσίασε κεντρικούς άξονες του προγράμματος της «Εκκίνησης» για την Παιδεία και τις προτεινόμενες δράσεις της δημοτικής παράταξης.

You might be interested in …